Shopping Cart

You have 0 items

Hai să colorăm!

Posted by editor on May 28, 2015  /   Posted in Blog Adunate

Cumperi o geantă și ajuți implicit! Află despre ce e vorba și du vestea mai departe…

E vara, vara …. ne plac culorile si ne place sa ne amintim de adolescenta si de nebuniile ei, si accesoriile colorate….acum apreciem materiale de calitate, naturale si munca care devine arta…. dar fiecare dntre noi ne dorim sa fim unici, si sa dam o ne ajutam semenii.

Toate aceste calitati si atribute se regasesc in campania COLORAM VIETI – UCCA si VIVART!

 

”Colorăm vieți” este noua campanie UCCA prin careplănuim să vindem 500 de genți fair trade unicat, cu scopul de a dona 20% din veniturile din vânzări asociației VivArt.

 

Asociația VivArt a pornit un frumos proiect anul acesta, în cadrul Timotion. Sub numele „Pot și eu”, asociația și-a propus să strângă suma de 10.000 de lei pentru a ajuta un număr de până la 10 tineri cu vârsta de peste 18 ani, cu dizabilități medii sau ușoare, dar și familiile acestora. Sub umbrela acestui proiect, asociația ajută la creșterea autonomiei personale, ajutând tinerii cu deprinderile de zi cu zi, îngrijirea propriei persoane, dar și angajarea în instituții cu ateliere protejate.

Se vorbește despre integrare, însă noi credem că acești tineri pot mult mai mult de atât: pot aduce valoare societății. La fel ca prietenii noștri de la VivArt, credem cu tărie că fiecare dintre ei poate avea o viață plină de culoare!

 

Ei bine, dacă v-am trezit curiozitatea față de campanie, lăsați-ne să vă povestim un pic de vedetele acesteia – gențile produse în Nepal.

Ucca s-a nascut din ideea de a oferi  produse de calitate, diferite, unicat samd, înt-un cuvânt: altfel. Altfel poate fi perceput diferit de fiecare. Pentru noi înseamnă manufacturat manual, materiale ecologice, produse unicat.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On Facebook