Shopping Cart

You have 0 items

De ce lumanarim? Povestea Arde Clipa ….

Suntem o mana de oameni, pasionati de ideea fabricarii lumanarilor decorative, parfumate, realizate manual, care au pornit la drum in primavara anului 2012, transformand un hobby intr-o micuta afacere. Am „cerut drepturi de autor” de la egipteni si de la cretani, preluand antica activitate de confectionare a lumanarilor, veche de peste 5.000 de ani si incercand sa o adaptam prezentului. Am pastrat doar caracterul manufacturier al produselor fabricate, incercand sa imprimam fiecarei lumanari mestesugite, cat mai mult din talentul, daruirea si pasiunea echipei noastre. Fiecare lumanare decorativa pe care o finalizam ne-o imaginam ca fiind un “obiect de arta”, original, unic, adaptat cerintelor clientilor nostri.

Personal, eu, Claudia Ghetu, am cochetat cu domeniul frumosului, inca din copilarie, urmand Scoala Generala la Liceul de Arte Plastice Timisoara. Ulterior, dupa multi ani de economie, management, ore, zile si ani de munca in birouri, cu foarte multe cifre in fata, am considerat ca ar fi momentul sa fac o schimbare si sa ma intorc spre o activitate mai apropriata sufletului meu. Urmare a unei succesiuni de oameni si intamplari aparute in viata mea, m-am oprit la lumanarile decorative, parfumate, despre care nu stiam nimic, dar care imi placeau enorm.

Realizand modele simple si clasice la inceput, m-am concentrat spre a implica intreaga familie in aceasta activitate, prin diversificarea si impartirea productiei in cele doua ateliere actual existente. In prezent, operatiunile sunt bine diferentiate astfel incat fiecare membru al echipei sa acopere o activitate: fabricarea lumanarilor, decorarea, promovarea si vanzarea acestora. Fiecare lumanare produsa in atelierele noastre cuprinde multa pasiune, parfum, culoare, atentie si daruire, astfel incat produsul nostru sa fie de fapt o “decoratiune”.

Nimic nu este greu daca iti place ceea ce faci! Dar ai nevoie de rabdare, perseverenta, ore in sir de incercari esuate si de o mana de oameni destoinici in jurul tau care sa te sprijine, sa te ajute si “sa te suporte”.

Am incercat si am reusit sa perfectionam in continuu partea de productie, introducand periodic modele noi in portofoliul nostru in conformitate cu solicitarile clientilor, dar si ca o transpunere in practica a inspiratiei si imaginatiei noastre.

Am inceput sa ne prezentam produsele in diverse targuri handmade si expozitii tematice (cu ocazia diverselor sarbatori sau targuri de nunti). De asemenea, in scurta noastra existenta, prin vanzarea lumanarilor decorative am reusit sa contribuim la cateva cauze sociale si de binefacere.

In timp, produsele noastre au inceput sa fie prezente pe rafturile unor magazine cu specific handmade, artizanat si decoratiuni interioare la nivel national si international.  Totodata, in urma unor colaborari cu cateva firme de organizari evenimente, lumanarile produse de noi au inceput sa „arda” la cele mai importante si fericite momente din viata semenilor nostri: nunti, botezuri, diverse momente aniversare sau evenimente ocazionale.

Ceea ce vrem sa facem noi, echipa ARDE CLIPA, este ca prin munca noastra, prin lumanarile create de catre noi sa coloram clipa, sa fermecam momentul si sa aducem bucurie si unicitate in casele unde patrundem.

Comments are closed.