Shopping Cart

You have 0 items

Lumanare Flori de cires

Marturie floare ciresLumanare marturie

12.00 lei

SKU: 001. Categorie: .
 

Descriere produs:

Florile de cires simbolizeaza fertilitatea, fericirea si sarbatoarea. In Japonia, ele sunt considerate drept flori nationale si intruchipeaza frumusetea, politetea/curtoazia si modestia. Chinezii le considera un puternic simbol al puterii. Desi, pentru ei, florile de cires reprezinta, in mod traditional, frumusetea si sexualitatea feminina, ele sunt asociate si cu ideea puterii sau dominarii femeii. In cadrul limbajului chinezesc al florilor, florile de cires sunt adesea un simbol al dragostei.

Odata cu echinoxul de primavara si marirea imperceptibila dar fatidica a zilelor, frigul iernii isi pierde vigoarea iar razele soarelui mangaie pomii, indemnandu-i sa-si dea la iveala gingasele , imaculatele flori. Dupa o vreme , ca o incoronare a primaverii, florile de cires explodeaza in nuante stralucitoare de roz si alb-roziu. In aceasta perioada, Japonia devine “tara florilor de cires”. Emblema si obiect de mandrie nationala in Japonia, florile de cires, numite “sakura” (in limbajul kanji japonez) sau “hiragama” (in limba japoneza) , sunt slavite si onorate ca reprezentari ale primaverii si frumusetii.

Dimensiune lumanare – Inaltime – 8 cm, diametru – 4,8 cm.  Lumanarile sunt parfumate si desenate manual (modelul din imagine este de prezentare, putem face orice motiv).
Pretul lumanarilor depinde complexitatea modelului ales si de numarul de bucati comandate.
Modelul din imagine are 3 inscriptionari – o floare mare, numele mirilor + data nunti si o floare mica, pe spate.
Daca este vorba de o singura inscriptionare, oricare/orice pretul este 9 lei/buc; daca doriti 2 elemente de inscriptionat – 10 lei/buc; daca sunt 3 elemente – 12 lei/buc.

Saculetii de organza pentru comenzile de marturii sunt bonus, din partea echipei Arde Clipa.

Orice lumanare se poate fabrica in orice culoare sau combinatie de culori.
Toate lumanarile sunt parfumate si lucrate manual.

Amanunte semnificative

Pentru revanzatori si distribuitori avem o grila de discount.

Pentru o valoare mai mare a cosului de cumparaturi de 300 lei transportul este gratuit in Romania.