Shopping Cart

You have 0 items

Zodiacul culorilor

Posted by editor on mai 28, 2016  /   Posted in Anotimpuri si Sentimente in Culori

Berbec. Culoarea nativului născut în zodia berbec este roşu. Culoarea dragostei, a pasiunii. Berbecul este pasional şi îi plac aventurile şi încercările.Se potriveşte cu verdele deschis al fecioarei dar îl respinge movul albăstrui al capricornului.

Taur. Taurul are o culoare caldă, portocaliu închis. Această culoare se aseamănă cu focul şi semnifică gelozia. Această zodie este dominantă, dar şi sensibilă, în schimb îşi răsplăteşte partenerul cu fidelitate şi răbdare. Se potriveşte cu movul albăstrui al capricornului şi îl respinge albastrul scorpionului.

Gemeni.Această zodie este bine să poarte mult portocaliu pentru că îi oferă multă energie. De ce se prinde se transformă în aur. În schimb gemenilor nu le plag legăturile strânse şi sentimentele profunde. Se potriveşte cu verdele închis al balanţei dar nu îi place movul roşiatic al peştilor.

Rac. Galbenul închis este culoarea gândirii şi a protecţiei. Exact ce îi trebuie racului. Nativul acestei zodii este o persoană foarte introvertită, îi place să se închide de lumea exterioară. Movul roşiatic al peştilor este foarte atractiv pentru el dar albastul săgetătorului îl respinge.

Leu. Leul se inspiră din culoarea soarelui şi a bucuriei de viaţă. Această culoare este galbenul. Leul este atât de atrăgător că toată lumea sare la primul lui cuvânt. Îi este plăcut albastrul săgetătorului dar fugr de movul albăstrui al capricornului.

Fecioară. Culoarea cea mai potrivită pentru fecioară este verdele deschis. Aceasta este culoarea curăţeniei şi a moravurilor bune. Fecioara umblă cu picioarele pe pământ nu cu capul în nori. Din acest motiv îl atrage mai degrabă movul albăstrui al capricornului decât movul roşiatic al peştilor.

Balanţa. Culoarea balanţei este verdele închis. Ea semnifică frumuseţea pădurii şi liniştea. Se potriveşte de minune acestei zodii care păşeşte cu paşi lenţi în viaţă. Balanţa nu ştie de ceartă, de urlete este o persoană armonică. Movul vărsătorului o linişteşte, dar roşul berbecului o irită.

Scorpion. Culoarea veselului şi energicului scorpion se potriveşte albastrul deschis. Un om foarte atractiv care este un partener pasional dar îşi doreşte o înţelegere deplină. Îi place galbenul închis al racului şi îl respinge portocaliul închis al taurului.

Săgetător. Albastrul este culoarea curiozităţii şi a curajului. Se potriveşte perfect săgetătorului care ajunge în orice loc îşi doreşte şi este gata pentru orice încercare. Roşul berbecului este potrivit pentru el în schimb albastrul deschis al scorpionului îl supără.

Capricorn. Culoarea seriozităţii şi a tăriei de caracter este movul albăstrui, această culoare ste perfectă pentru capricornul care iubeşte doar în cazul în care este o afacere bună. Verdele deschis a fecioarei este bun pentru el dar galbenul închis al racului îl irită.

Vărsător. Movul culoarea încrederii şi al talentului artistic. Vărsătorului îi place libertatea dar şi prietenii. Această zodie este foarte tolerantă cu cei din jur. Îi place portocaliul gemenilor dar movul nu se potriveşte deloc cu galbenul deschis al leului.

Peşti. Culoarea romantismului şi a tandreţei este movul roşiatic care este perfect pentru peşti. Nativii zodiei peşti sunt foarte sensibili şi visează la o mare dragoste. Galbenul închis al gemenilor îi linişteşte dar în schimb albastrul deschis al scorpionului îi pune pe fugă.

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*