Shopping Cart

You have 0 items

Arde Clipa printre ani si materiale promotionale

Posted by editor on mai 14, 2020  /   Posted in Blog Adunate

Ceea ce vrem sa facem noi, echipa Arde Clipa, este ca prin munca noastra, prin lumanarile create de catre noi sa coloram clipa, sa fermecam momentul si sa aducem bucurie si unicitate in casele unde patrundem.

Realizand modele simple si clasice la inceput, m-am concentrat spre a implica intreaga familie in aceasta activitate, prin diversificarea si impartirea productiei in cele doua ateliere actual existente. In prezent, operatiunile sunt bine diferentiate astfel incat fiecare membru al echipei sa acopere o activitate: fabricarea lumanarilor, decorarea, promovarea si vanzarea acestora. Fiecare lumanare produsa in atelierele noastre cuprinde multa pasiune, parfum, culoare, atentie si daruire, astfel incat produsul nostru sa fie de fapt o “decoratiune”.

Am incercat si am reusit sa perfectionam in continuu partea de productie, introducand periodic modele noi in portofoliul nostru in conformitate cu solicitarile clientilor, dar si ca o transpunere in practica a inspiratiei si imaginatiei noastre.

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*